Πως Θα Φτάσετε Στον Πόρο

Πόρος

Στον Πόρο μπορείτε να φτάσετε απο τον Πειραιά, με τα Ιπτάμενα Δελφίνια, δηλαδή τα Flying Dolphins αλλά και με Flying Cats. Η διαδρομή έχει διάρκεια περίπου μια ώρα. Τα Ιπτάμενα Δελφίνια παίρνουν μόνο επιβάτες και όχι αυτοκίνητα. Τα δρομολόγια για τον Πόρο εκτελεί η Hellenic SeaWays.

Για τον Πόρο από τον Πειραιά αναχωρούν και Ferry Boats, τα οποία παίρνουν επιβάτες, αυτοκίνητα και μηχανές. Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά. Τα Ferry Boats κάνουν ενδιάμεσους σταθμούς στην Αίγινα και στα Μέθανα. Τα δρομολόγια για τον Πόρο εκτελεί η Κοινοπραξία Αργοσαρωνικού.

Στον Πόρο μπορείτε να φτάσετε και με αυτοκίνητο από την Αθήνα, σε περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά. Παίρνετε την Αττική Οδό προς Πελοπόννησο, στη συνέχεια την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου. Μετά τον Ισθμό κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο. Οταν φτάσετε στην διασταύρωση για την Επίδαυρο, θα δείτε πινακίδες προς τον Πόρο και τις Σπέτσες. Μόλις φτάσετε στον Γαλατά, υπάρχουν μικρά Ferry Boats που αναχωρούν κάθε 30 λεπτά. Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο δημοτικό parking και να περάσετε στον Πόρο χωρίς αυτοκίνητο εαν δεν το χρειάζεστε.